Raad van advies

Raad van Advies

Deze zakelijke zwaargewichten staan Alfabet bij. Ieder lid van de Raad van Advies heeft een unieke visie en expertise. Ze brengen waardevolle kennis in, verruimen onze blik en zijn de vaste sparringpartners van CEO Johan Krijgsman.

foto's HQ50
Jurgen_Ingels_1_zw

Jürgen Ingels

Jürgen Ingels is een geboren strateeg, ondernemer en durfkapitalist. Hij is oprichter en managing partner bij Smartfin, oprichter van Clear2Pay en bestuurder van meerdere ondernemingen. Hij heeft een grote passie voor technologie en ondernemerschap en dat weerspiegelt zich in alles wat hij doet. Aan de Universiteit Antwerpen behaalde hij een MBA.

 

a636f9ce-c70e-11ec-8d81-ab0ced0e28d7

Dirk Vanderschrick

Dirk Vanderschrick is topman binnen de Belgische bankensector. Met jarenlange ervaring als CEO en bestuurder in verschillende vennootschappen, heeft hij waardevolle inzichten op het gebied van ondernemerschap. Dirk begon zijn carrière als CFO van Dexia Insurance en was tot 2022 de CEO van Belfius Insurance. Hij bezit een Master Handels- en Financiële Wetenschappen (Vlekho) en een MBA (Vlerick Business School).

dit-antwerps-advocatenkantoor-draagt-innovatie-hoog-in-het-vaandel-wij-proberen-te-denken-als-een-groeiend-technologiebedrijfzw

Anneleen
Vander Elstraeten

Anneleen Vander Elstraeten is dé vrouw binnen de juridische wereld in Vlaanderen. Ze adviseert start-ups, scale-ups en beursgenoteerde ondernemingen op verschillende vlakken. Daarbij combineert ze haar expertises in technologie en vennootschapsrecht. Anneleen behaalde haar Master of Law bij de Universiteit Gent (magna cum laude). Ze begon haar carrière bij Loyens & Loeff en richtte advocatenbureau Four & Five op.

Luc-Van-Mol-kopie

Luc van Mol

Luc Van Mol is ondernemer en investeerder. Hij begon zijn professionele carrière bij IBM, maar besloot al snel een eigen onderneming te starten. Hij richtte modeketen ZEB, optiekketen Eyes & More en projectontwikkelingsbedrijf Everest Urban Living op. Daarnaast investeert hij in meerdere start-ups. Sinds hij ZEB in 2023 verkocht, richt hij zich op het coachen en ontwikkelen van start-ups. Luc behaalde een licentiaat bedrijfskunde bij Vlekho.

Work hard
play hard

Wil jij onderdeel worden van ons ambitieuze team? En ondertussen de beste versie van jezelf naar boven halen? Ontdek dan nu of we jouw droomjob hebben. Of solliciteer spontaan!