GEBUNDELDE
KRACHT

WIE ZIJN WIJ?

Alfabet is de holding boven verschillende vooruitstrevende bedrijven in de PropTech en brede bouw- en vastgoedsector. Met ERA als bekendste merk.

Bij Alfabet geloven wij in de kracht van samenwerken. In onze bedrijven verbinden om de individuele power te overstijgen. Als groep zijn we in staat om snel, krachtig en duurzaam te groeien, om op de lange termijn impact te maken op de uitdagingen van onze sector.

Wat doen we?

Alfabet creëert aandeelhouderswaarde door duurzame organische groei, gericht op de lange termijn. Maar ook door te investeren en participeren in een selecte groep bedrijven met een groot groeipotentieel.

Alfabet-18

We willen alles creëren waarvan wij zien dat het mogelijk is. Samen bouwen we een legacy met en vóór mensen.”

Johan Krijgsman

CEO
08f96cf1-be04-47eb-812a-1aa7e1d93934

Hoe helpen we onze bedrijven vooruit?

Alfabet verbindt en ondersteunt de bedrijven die onder de holding vallen. Dat doen we door gecentraliseerde ondersteuning op verschillende vlakken. Bijvoorbeeld op gebied van marketing, HR, finance, legal, events, business development, innovatie en technologie. Maar daar stopt het niet.

Vanaf dag één worden medewerkers opgeleid via onze eigen Academy. In verschillende provincies vind je Alfabets hubs, van waaruit diensten centraal worden geregeld. Fijn voor ons team en ook voor partners en klanten. Zij kunnen ons namelijk altijd ergens dichtbij ontmoeten. Ook vind je er co-working spaces voor medewerkers van onze bedrijven en partners. Voorzien van alle gemakken en de nieuwste tech.

 

onze missie

Onze missie is om met onze house of real estate in België de referentie te zijn in vastgoed. Dat doen we door middel van een levenslange relatie met onze klanten. Over alle domeinen in het vastgoed heen. Met doelgerichtheid, snelheid en de hoogste kwaliteit. In onze service, communicatie en resultaat.

House of real estate betekent voor ons meer dan vastgoed, bouw en PropTech. Bij alles wat we ondernemen, geven we terug aan de gemeenschap. Op een manier die altijd aansluit bij de wensen en noden van de omgeving.

 

Wij geloven als geen ander in de kracht van digital meets human. Daarom nodigen onze medewerkers elke dag uit om de beste versie van zichzelf te worden. Mensen laten groeien is een fundamenteel onderdeel van onze missie, vandaar dat we vanaf dag één inzetten op interne opleidingen via onze academy.

We werken hard en maken impact. ‘Work hard, play hard’ is niet voor niets een van onze motto’s. We spelen dit spel om te winnen en genieten tussendoor volop van de mooie momenten. Dat betekent dat jij ook wint als mens. In je carrière en persoonlijk. Ons doel is duidelijk: winnen is belangrijker dan deelnemen. Together, we go for gold.

Onze waarden

Elke letter van Alfabet staat voor één van onze krachtige waarden. Waarden die iedereen binnen onze groep kent, zich toe-eigent en uitademt. Ze creëren verbondenheid en een duidelijke visie over alle bedrijven heen, zodat we samen kunnen winnen. 

Alfabet, dat is één team. Binnen onze groep werken we samen en maken we elkaar sterker. Elke medewerker wordt gestimuleerd en ondersteund om de beste versie van zichzelf te worden. Daarom ligt onze focus op persoonlijke groei en ontwikkeling met onder andere onze Academy.

Daarnaast gaan we als teamleden steeds oprecht met elkaar om. We voelen ons verbonden en gunnen elkaar het beste. En dat geldt ook voor onze klanten. Bij alles wat we doen, houden we de klant in gedachten, want wij scoren als zij scoren. Ze zijn een deel van het geheel, part of the team.

Bij Alfabet focussen we op de lange termijn: in onze visie en ook in relatie met de klant. Ons doel is om de waarde van elke onderneming apart te overstijgen door samen één verhaal te schrijven. We werken niet transactioneel, maar relationeel. Waar het ene bedrijf stopt, gaan wij verder. We staan onafgebroken in contact om een meerwaarde te betekenen voor de klant. Steeds op het juiste moment, op de juiste plaats en bij de juiste persoon.

Elke onderneming binnen de groep is bewust bezig met de toekomst. Samen gaan we voor innovatie en zijn we bijzonder vooruitstrevend binnen onze markt. Digital meets human, daar ligt onze kracht. 

Verder zijn we actief aan de slag als investeerder en accelerator van PropTech en maken we deel uit van verschillende PropTech-communities.

Bij Alfabet spelen we om te winnen. We zijn ambitieus en onze focus ligt altijd op groei. Dankzij deze mentaliteit blijven we doen wat nodig is, zolang het nodig is, om het gewenste resultaat te bereiken. Winnen is belangrijker dan deelnemen, maar valsspelen is nooit een optie. We genieten van het spel en de weg naar het succes. Knikkeren is belangrijker dan de knikkers.

Uiteraard zijn we een professioneel, rationeel bedrijf. De strategische keuzes die we maken zijn gebaseerd op feiten. We hechten veel waarde aan data, maar buikgevoel beslist.

Dat betekent dat we nooit in zee gaan met een partner als het niet goed voelt. Een klik en een match met ons bedrijf zijn enorm belangrijk bij alle projecten en partnerships. De data mag perfect zijn, maar als we vanuit ons buikgevoel een nee ervaren, dan blijft het een nee.

De normen en waarden van de mensen waar wij ons aan verbinden zijn cruciaal. Alfabet is bovenal een waardegedreven bedrijf. Maar we baseren we ons uiteraard niet louter op gevoel. Een positief buikgevoel moet zich ook weerspiegelen in cijfers en feiten.

Bij Alfabet gaan we voor de volle honderd procent inzet. We doen wat nodig is om het gewenste resultaat te bekomen. En dat doen we zolang het nodig is, in werkuren en intensiteit. Hier werken teamleden alsof het voor henzelf zou zijn: vol doorzettingsvermogen en goesting. Want hier schrijven we samen aan een verhaal waar we alles uithalen. Niet enkel voor onszelf, maar ook voor elke onderneming binnen de holding. We moedigen intrapreneurship dan ook sterk aan. 

Integriteit is daarbij noodzakelijk. Als we zeggen dat we iets gaan doen, dan doen we dat ook. Op onze beloftes kan iedereen rekenen: onze collega’s, onze klanten en externe partijen. Bij Alfabet doen we ons woord eer aan en gaan we enkel voor krachtige verbintenissen.

Alfabet is één van de toonaangevendste vastgoedgroepen van België. Wij zijn koplopers in digital meets human, bouwers van een nieuwe toekomst. Met wat wij ondernemen, bepalen we de nieuwe normen voor de gehele sector. Bij Alfabet willen we dé referentie in het vastgoed zijn. Met stevige normen en waarden, een sterke visie en een krachtige toekomst voor ogen.

Resultaat heeft nooit uitleg nodig. Daarom zijn efficiëntie en doelgerichtheid van levensbelang bij Alfabet. We zetten alles op alles om zo snel mogelijk het beste resultaat te behalen. Een opdracht die we vastpakken, laten we niet meer los. Daarbij blijven we wel steeds trouw aan onze waarden. Tenslotte willen we alleen maar tevreden klanten. Dat is elke dag opnieuw onze doelstelling.

Om daarin te slagen, zorgen we voor onze toevertrouwde taken met veel verantwoordelijkheidszin. Dat wil niet zeggen dat je er als teamlid alleen voor staat, integendeel: we kunnen rekenen op steun en hulp van elkaar. Maar uiteindelijk is iedereen verantwoordelijk voor zijn of haar job en de bijbehorende taken. Commitment is voor ons dan ook erg belangrijk.

Benieuwd naar waar we werken?