Bedrijven

Wij zijn hier om te winnen

Alfabet bestaat uit krachtige bedrijven met ieder hun eigen expertise binnen de PropTech en brede bouw- en vastgoedsector. We hebben een sterke focus op organische groei van de groep. Tegelijkertijd investeren en participeren we in bedrijven met een groot groeipotentieel.

Sluit jouw bedrijf aan bij onze kernactiviteiten en zie je kansen voor groei? Of wil je afstand doen van je onderneming en deze in de best mogelijke handen achterlaten? Vul dan het contactformulier in. Samen bekijken we wat er mogelijk is.

Onze bedrijven

Bij Alfabet gaan we voor snelheid en de hoogste kwaliteit. In onze service, communicatie en natuurlijk in de uitvoering. Met andere woorden: op onze bedrijven kun je rekenen. Een opdracht die wij beetpakken, laten we niet meer los. Want ons woord is daadwerkelijk ons woord.

Bekijk hier onze bedrijven en participaties.

Onze participaties

Alfabet investeert en participeert in bedrijven die aansluiten bij de visie en kernactiviteiten. Als groep ondersteunen we deze ondernemingen om maximaal te kunnen groeien. Op de lange termijn, voor een krachtige gezamenlijke toekomst.

De traditionele vastgoedwereld is in transformatie. Alfabet streeft ernaar voorloper te zijn in de bloeiende PropTech-community. Hierdoor investeert Alfabet als aandeelhouder in verschillende start- en scale-ups. Deze bedrijven ontwikkelen  baanbrekende vastgoedtechnologie voor en door de sector.

Onderdeel worden
van ons hecht team?